במכבי פתח תקוה קיבלו בתחושות מעורבות את ההפסד הביתי 2:1 אתמול (שבת) למכבי חיפה. מצד אחד הורגש תסכול על הפסד נוסף שרשמה הקבוצה, אך מצד שני אמרו במועדון שהיכולת הטובה בדקות רבות במשחק מול יריבה חזקה מאוד, נתנה הרבה אופטימיות לקראת ההמשך.
בפתח תקוה כבר חושבים על חלון ההעברות הקרוב ומתכננים לצרף לפחות שני שחקנים נוספים לחיזוק החלק הקדמי. בצוות המקצועי רוצים לצרף עוד חלוץ זר וינסו למצוא גם שחקן כנף או קשר מרכזי. נכון לעכשיו ואחרי שחרורו של דיינר קיניונס, יש בפתח תקוה מקום לזר נוסף, אך ייתכן שעוד זר ישוחרר מהסגל הקיים כדי לפנות מקום לחיזוק בינואר.
בהמשך השבוע מצפים לקבוצה שני משחקים לא קלים, ברביעי בטדי נגד בית"ר ירושלים ולאחר מכן משחק ביתי ביום שבת נגד עירוני קרית שמונה שנמצאת בכושר טוב.
"מהרגעים הפחות אהובים עליי בכדורגל, לשחק טוב לאורך כל המשחק ובסוף חוזרים הביתה עם מחמאות ובלי נקודות". אמר הקשר עדן שמיר בסיום. "יש דברים טובים לקחת מהמשחק הזה ונצטרך לקחת אותם ולהמשיך ליישם אותם ולשפר את הדברים הפחות טובים שהיו. היה לנו חוסר ריכוז של כמה דקות והיתרון שהיה לנו נשמט וחבל. הגענו לרחבה של חיפה כמה פעמים ואולי עם קצת יותר ריכוז בפס האחרון יכולנו לתרגם את זה לאיום ממשי, אבל אני חושב שלאורך כל המשחק שיחקנו ממש טוב ולהפסיד בטח לא הגיע לנו. בסוף יוצאים עם מחמאות, משהו שאנחנו פחות אוהבים בכדורגל".
רגיל (7) 212
19:15

הפועל פתח תקווה

הפועל ירושלים
האורחת ללא נקודות אחרי שישה מחזורים ונועלת את הטבלה. ובכל זאת, הירושלמים יודעים שעוד משחק בלי נקודות רק ימשיך לסבך אותם בתחתית. הפועל פתח תקווה אמנם פייבוריטית, אבל האורחת יכולה לנצח כאן
יתרון (7) 236
19:30

הפועל קרית שמונה
(1+)

הפועל באר שבע
קרית שמונה פתחה את העונה הזו עם הרבה ציפיות אבל לא תרגמה אותם לנקודות ונראית פחות טוב מהציפיות לגביה. באר שבע בפתיחת עונה היסטורית ובלתי ניתנת לעצירה. האורחת תנצח כאן ביותר מגול
על השיפור במשחקים האחרונים הוסיף שמיר: "כקבוצה אנחנו כן מתחברים, אפשר לראות שיפור וברור שאנחנו רוצים לראות יותר נקודות, כי לתרגם את השיפור לנקודות זה באמת הדבר החשוב. אני מאמין שאם נמשיך ליישם את מה שאנחנו עושים בשבועות האחרונים, גם הנקודות יגיעו".