האם הפועל ירושלים תיאלץ להיפרד בקרוב מאחד הכוכבים הגדולים ביותר שלה? בחוף השנהב דווח אמש (שני) כי סנט אטיין לוטשת עיניים לכיוונו של סדריק דון ותנסה לצרפו בחלון החורף הקרוב, שייפתח בינואר.
המדורגת 13 בליגה העליונה בצרפת רוצה לחזק את מרכז השדה שלה ולפי דיווחים, הקשר מחוף השנהב הוא אחד השחקנים שהוצעו לה.
דון בן ה-20, שמוערך ב-800 אלף יורו ב"טרנספרמרקט", משמש באחרונה בתפקיד אחורי יותר אצל זיו אריה, ולמרות זאת פתח נהדר את העונה וכבש ארבעה שערים בתשע הופעות ליגה. לשם השוואה, בעונה שעברה כבש שלושה שערים בלבד ב-32 הופעות.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
כאמור, סנט אטיין מדורגת במקום ה-13 בליגה הצרפתית העליונה עם 13 נקודות אחרי 12 מחזורים - מרחק שלוש נקודות מהקו האדום.


