עורך דין ניר רשף, ששימש במשך עשר שנים כתובע ההתאחדות לכדורגל, משנה מיקום מול שולחן הדיונים בבתי הדין ומעתה הוא ייצג קבוצות ושחקנים בבית הדין, אל מול התביעה.
לפני ששימש כתובע ההתאחדות לכדורגל, עבד רשף לא מעט כמייצג שחקנים בענייני חוזים ובשיתוף פעולה עם סוכני שחקנים. באחרונה הוא החל לייצג קבוצות ושחקנים אל מול מערכת המשפט של ההתאחדות לכדורגל ולוואלה ספורט נודע כי הוא מייצג את בני יהודה והפועל רמת גן ונמצא במגעים גם עם מועדונים אחרים.
בבית הדין מחר יידונו שני תיקים שקשורים לבני יהודה. האחד בעניינו של אלירן עטר והשני בעניינו של אלירן עובד, הבעלים. בשניים לא אמור הפעם עורך הדין רשף להיות נוכח, משום שבעניין עטר לא קיבל השחקן זכות ייצוג, ואילו בעניין עובד, עדיין לא בטוח שהבעלים עצמו יגיע לבית הדין.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
כך או אחרת, יהיה מעניין מעתה לראות את הדיונים בבית הדין, כאשר עורך הדין רשף, שהיה מאוד מזוהה עם המחלקה המשפטית של ההתאחדות לכדורגל, יהיה מעתה על תקן סנגור אל מול תובע ההתאחדות, עורך הדין גלעד ברגמן.
