ליגת העל תחזור לפעילות רק בסוף השבוע הבא, אז בינתיים הקבוצות מסתפקות במשחקי אימון וכך גם המוליכה בית"ר ירושלים, שנפרדה הערב (חמישי) ב-2:2 מהפועל עכו מתחתית הליגה הלאומית, במסגרת מחנה האימונים שהיא מקיימת באילת.
את השער היחיד במחצית הראשונה כבש לי-און מזרחי מהנקודה הלבנה בדקה ה-13, אחרי נגיעת יד של שחקן עכואי ברחבה. הקבוצה אותה חזר לאמן ירון הוכנבוים השיגה שער שוויון עם מחמד אבו פאני בדקה ה-52, אבל ברק יצחקי הכניס את פטריק טוומאסי שהבקיע בכדור חופשי לחיבורים בדקה ה-63. כשנראה היה כי הירושלמים ינצחו, הגיע שוויון של שחף ספיר בדקה השלישית של תוספת הזמן.
ירדן שועה שוחרר מהמחנה בצהריים, כפי שתוכנן מראש, לאחר שהיה עם נבחרת ישראל במשחקים מול צרפת ובלגיה, נגדה גם ערך את הופעת הבכורה וכבש את שער הניצחון. הבלם אורי דהן לא שותף בשל כאבים שמנעו ממנו להתאמן וגם עדי יונה נעדר. מיירון ג'ורג', ששותף כמחליף, סובב את הקרסול וייבדק.
הרכב בית"ר ירושלים: מיגל סילבה, זוהר זסנו, ז'אן מרסלן, גיל כהן, גריגורי מורוזוב, איסמעילה סורו, לי-און מזרחי, ז'קוב ז'נו, דור מיכה, טימו מוזי, נהוראי דבוש.
עוד בנושא
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
ליגת העל תחזור כאמור בסוף השבוע הבא, כשאת המחזור יוציא לדרך ביום שישי המפגש בין עירוני קרית שמונה להפועל חיפה. בית"ר תתארח לדרבי אצל הפועל ירושלים ביום ראשון, 1 בדצמבר.
