שבוע למשחק מול בשיקטאש ועוד שחקנים חוזרים לאימונים מלאים במכבי תל אביב. המאמן ז'ארקו לאזטיץ' עדיין לא מתרגל דבר טקטי והוא ממתין לשובם של כל השחקנים ביום ראשון. מחר (שישי) תקיים מכבי תל אביב משחק אימון מול הפועל פתח תקוה.
יש עוד זמן עד חלון ינואר, אבל במכבי תל אביב משתדלים להיות ערוכים לכל מהלך. כפי שפורסם כאן, הנחת העבודה של האלופה בכל הקשור לדור תורג'מן היא לא למכור בחלון של ינואר, אלא אם תגיע הצעה שאי אפשר לסרב לה. במקביל, קיים גם הנושא של ערן זהבי, שלא ברור לאן הולכת העונה שלו, בשל הפיחות במעמדו והיחס כלפיו.
במידה שמכבי תל אביב תאבד את אחד משני החלוצים, היא תוכל להחזיר אליה את סייד אבו פרחי ממכבי בני ריינה. בהסכם ההשאלה שבין המועדונים, יש למכבי תל אביב הזכות להחזיר את החלוץ הצעיר שעבר בקיץ צפונה.
האזינו: יניב טוכמן על ההחלטה של ערן זהבי
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
אבו פרחי פתח בשבעה משחקים של בני ריינה בהרכב וכבש שני שערים בניצחונה על מכבי נתניה. במכבי תל אביב עוקבים אחריו ומרוצים מההתקדמות שלו, כך שאם בקרית שלום ירצו גיבוי לאחד החלוצים ולא ירצו להיכנס למשא ומתן כעת על צירוף חלוץ מבחוץ כמו גיא מלמד, הם יוכלו לקבל חזרה את אבו פרחי.
צריך כמובן להזכיר שלמכבי תל אביב יש גם את אלעד מדמון ויונס מלדה. האחרון מחוזר מאוד, אבל ז'ארקו לאזטיץ' מאוד מעריך אותו ומשוכנע שהוא עוד יתרום העונה.