כך זה נראה כשאין לאן לברוח. עדויות ותיעודים חדשות מהפרעות באמסטרדם נחשפים, וממחישים את גודל הפחד והאימה שחוו אוהדי מכבי תל אביב. אחד האוהדים פרסם ביממה האחרונה תיעוד כמעט בלתי נתפס, של סטיקרים וכתובות אנטי-ישראליות שגילה בניידת המשטרה שאמורה הייתה לאבטח אותו.
אותו אוהד סיפר שבניסיון להימלט מהפורעים, הוא ברח לכיוון מספר שוטרים שהיו בקרבת מקום ועלה לניידת שלהם. לתדהמתו, בתוך הניידת גילה כתובות אנטי-ישראליות, כולל סטיקרים הקוראים להחרים את ישראל.
"השוטרים עמדו מנגד כי הם רצו לעמוד מנגד. אין הסבר אחר", כתבו אוהדים של מכבי תל אביב בתגובה לפרסום המטריד.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
כזכור, על פי עדויות של אוהדים רבים של מכבי תל אביב, המשטרה כלל לא נכחה בזירות התקיפה של האוהדים, ובחלק מהמקרים אף העלימה עין במכוון מפורעים שתקפו באלימות את הישראלים. המגמה נמשכת גם בימים שאחרי האירועים הקשים, מה שבא לידי ביטוי במיעוט מעצרים של מוסלמים ופרו פלסטינים שלקחו חלק פעיל בתקיפות.
האוהדים הישראלים התקשו למצוא מקומות מקלט מהפורעים, ובימים האחרונים אף התפרסמו עדויות רבות על נהגי מוניות שהשתתפו בתקריות, מי יותר ומי פחות. רב בית חב"ד אמסטרדם סיפר כי על פי עדויות שהגיעו אליו, נהגי המוניות באמסטרדם שחלקם הגדול מוסלמים, אף העלו אוהדים ישראלים לרכביהם כחלק ממלכודת, והסיעו אותם היישר למוקדים בהם רוכזו פרו פלסטינים שהמתינו להם.