תגובות נסערות בהולנד לפוגרום שנעשה באוהדי מכבי תל אביב הלילה באמסטרדם. למרות המארב המתוכנן והברברי, בתקשורת ההולנדית דיווחו על "הפרות סדר" וטענו ל"עימותים הדדיים" בין ישראלים לפרו פלסטינים, כשבמשטרת הולנד מודיעים בניגוד מוחלט לעדויות של האוהדים הצהובים כי "טיפלנו בכל התקריות במהירות, ולא קיבלנו דיווח על נפגעים".
מי שלקח את הדיווחים בעירבון מוגבל והתייצב לימינם של אוהדי מכבי תל אביב, הוא חירט וילדרס, מנהיג הימין בהולנד, שידוע בדעותיו נגד המוסלמים, ומרבה להביע תמיכה בישראל.
"ציד של יהודים ברחובות אמסטרדם. תעצרו ותגרשו את החלאות שאחראים לפוגרום, מדובר בזבל 'רב תרבותי'. אני מתבייש שדברים כאלה יכולים לקרות בהולנד. זה בלתי מתקבל על הדעת", צייץ וילדרס, ולאחר מכן קרא לראש ממשלת הולנד דיק סכוף לערוך דיון חירום בנושא, שמטרתו לגרש את הפורעים מהמדינה. כמו כן, קרא וילדרס לפיטורי ראש עיריית אמסטרדם, פמקה האלסמה, שלדבריו אחראית להפקרתם של הישראלים.
A pogrom in the streets of #Amsterdam.
— Geert Wilders (@geertwilderspvv) November 8, 2024
We have become the Gaza of Europe.
Muslims with Palestinian flags hunting down Jews.
I will NOT accept that. NEVER.
The authorities will be held accountable for their failure to protect the Israeli citizens.
Never again.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
כעבור שעה קלה פרסם ציוץ נוסף בו החריף את הטון: "פוגרום ברחובות אמסטרדם. הפכנו לעזה של אירופה. מוסלמים עם דגלי פלסטין רודפים אחרי יהודים. לא אקבל זאת, לעולם. הרשויות ישאו באחריות על כישלונן להגן על האזרחים הישראלים. לעולם לא עוד".


