בטורקיה ממשיכים להגיב בזעם ותוקפנות לאור החלטת אופ"א להעתיק את משחק הבית של בשיקטאש מול מכבי תל אביב למגרש נייטרלי. התגובות לפרשה "כיכבו" לאורך היום (שלישי) בתקשורת המקומית, ואף עלו לדיון בפרלמנט.
עלי בשאריר, אחד מחברי הפרלמנט, ביקר את מה שהגדיר כ"אוזלת יד" של ממשלת טורקיה ושל הנשיא ארדואן בפרט, שלא הצליחה למנוע מאופ"א להעתיק את המשחק למדינה אחרת.
"ברגע שאופ"א קיבלה החלטה כזאת, הממשלה הייתה צריכה להשתגע ולהפוך שולחנות. הייתה חייבת לבוא תגובה. מאיפה זה הגיע? למה אוהדי בשיקטאש וחובבי הכדורגל בטורקיה צריכים לשלם על פשעיהם של הציונים? תביאו את מכבי תל אביב לכאן, ו-50 אלף אוהדי בשיקטאש יעשו לישראלים את מה שהממשלה מסרבת לעשות בסוגייה הפלסטינית. הם יגיבו בשם כולנו".
רגיל (7) 138
17:15

סביליה

אוסאסונה
סביליה אחרי שני הפסדי חוץ בליגה, אך היא חוזרת הביתה, במגרש בו היא ניצחה 1:4 את ברצלונה. היא מאוד לא יציבה, אך היא טובה יותר מאוסאסונה, שנראית רע מאוד כבר חודש. המארחת אמורה לנצח
יתרון (7) 149
17:30

בני סכנין
(1+)

מכבי חיפה
מכבי חיפה מחפשת ניצחון שיוציא אותה מהמשבר ויעצור רצף של שישה משחקים ללא ניצחון. את שני המשחקים האחרונים חיפה סיימה עם איבוד נקודות בתוספת הזמן, הפעם זה לא יקרה - חיפה מעל גול
רגיל (7) 172
18:30

מכבי נתניה

מכבי בני ריינה
ריינה מסתמנת כאחת החלשות בליגה ולפיכך מועמדת לירידה. עם הקהל הביתי הרב שלה, מכבי נתניה שבכושר מצוין יכולה לנצח בגדול.
אותו חבר פרלמנט הוסיף: "אף אחד לא חושב על אוהדי הכדורגל בטורקיה. זו בושה וחרפה. איך הגענו למצב שהודענו לאופ"א שאנחנו לא מסוגלים לאבטח 11 כדורגלנים על אדמת טורקיה? איך אפשר לומר דבר כזה?".


