בבוקר שאחרי המשחק הטוב שלהם בטרנר, במ ס. אשדוד חשים ברגשות מעורבים נוכח ההפסד 3:1. מצד אחד הקבוצה שיחקה את הכדורגל הטוב ביותר שלה העונה והוכיחה לעצמה שהיא מסוגלת להרבה יותר. מצד שני היא חזרה ללא נקודות וכבונוס שלילי גם הורחק לה עמנואל אג'יי, מהשחקנים הטובים שלה אמש ואחד הבולטים באופן כללי.
המאמן אלי לוי דווקא התייחס יותר לחצי הכוס המלאה ודיבר על זה שהוא קיבל את הקבוצה שלו בחזרה, וכעת ברור שאשדוד חייבת למצוא נקודות ליגה מול מכבי בני ריינה במחזור הקרוב, אחרת היא הולכת למאבקי הישרדות קשים, בדיוק כפי שחוותה בעונה שעברה.
בקבוצה לא אהבו את העובדה שבמצב של 2:1 היה צריך שלו הרוש למסור כדור ברחבה ולהכין לאדיר לוי מצב לשער כמעט ודאי שאולי היה מייצר שוויון ובכל זאת, הוא ניסה לעשות משהו לא ברור וביזבז את ההזדמנות. "אולי שלו הרוש חשב שאנחנו נקבל יותר נקודות אם הוא יכנס עם הכדור לתוך השער", אמר אלי לוי אמש בתחושת תסכול מסויימת.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
בקבוצה יקוו לקבל לסגל לשבת מול ריינה את חמודי כנעאן שחוזר מפציעה והיום כבר יתאמן בצורה מלאה.


