מרקו בלבול העביר הבוקר (שלישי) את אימון מכבי נתניה, אולם בסביבת המועדון גוברות ההערכות שהוא צפוי לסיים בקרוב את תפקידו. הבעלים אייל סגל הוא זה שאמור להכריע בעצמו בנוגע לעתידו של המאמן ולמרות הסבלנות הרבה שהייתה לו בשבועות האחרונים, נדמה שמשהו אצל הבעלים נסדק אמש, בעקבות התבוסה 0:3 להפועל חיפה ותצוגת הנפל של היהלומים שהציגו את אחד המשחקים הכי חלשים שלהם העונה.
בלבול עדין לא פוטר כאמור, אולם במועדון כבר חושבים על היום שאחרי והמטרה היא למנות מאמן חדש עוד לפני המשחק נגד הפועל ירושלים, בשבת בטדי.
רגיל (3) 132
20:30

הפועל תל אביב

בית"ר ירושלים
אחרי ההפסד בליגה , בית"ר ירושלים תחפש מיני נקמה באדומים שיופיעו ללא מאיימבו, שחקן ההגנה הטוב ביותר שלהם. הפועל מגיעה אחרי שני הפסדים ומאוד לחוצה.
יתרון (3) 163
21:00

באיירן מינכן
(4.5+)

ריאל מדריד
ריאל מדריד בכושר בינוני ואחרי הפסד. מאידך באיירן מינכן מסתמנת עד כה כאחת הקבוצות החלשות במפעל וריאל תנסה להשיג ניצחון חשוב.
יתרון (3) 216
21:30

באסקוניה
(1.5+)

בי.סי דובאי
באסקוניה עדיין מחפשת ניצחון יורוליג ראשון העונה אחרי שישה הפסדים רצופים. אין משחקים קלים ביורוליג וגם דובאי היא לא יריבה קלה, אבל בבית בזמן הנוכחי זאת כנראה ההזדמנות הטובה ביותר של הבאסקים לנצח
רגיל (3) 264
21:45

אטאלנטה

מילאן
מילאן איבדה נקודות בשבוע שעבר מול פיזה בביתה, אבל בסך הכל נראית נהדר מתחילת העונה. אטאלנטה משדרת פחות יציבות העונה, מילאן פשוט טובה יותר כרגע ולמרות שזה משחק קשה לשתיהן - מילאן קצת יותר ראויה לניצחון
השם המועדף על מרבית אנשי נתניה הוא סלובודן דראפיץ', אולם גורמים שמעורים בפרטים מעריכים שנתניה לא תפנה למאמן שנמצא תחת חוזה ודראפיץ' יכול להפוך לאופציה ממשית רק אם יתפטר בעצמו מבני סכנין. בכל מקרה וכפי שפורסם בוואלה ספורט, דראפיץ' הוא האופציה המובילה מבחינת אנשי נתניה לעונות הבאות, בלי קשר למה שיקרה בעונה הנוכחית.
השניים הבאים ברשימה הם אליניב ברדה ויוסי אבוקסיס, כאשר ברדה לא יסכים ככל הנראה לקבל על עצמו חוזה רק עד סיום העונה הנוכחית, בידיעה שהבעלים אייל סגל אמור לעזוב ובעלים חדש צפוי להגיע בסיום העונה הנוכחית.
ברדה היה שמח להתחיל קריירה אימון אירופית, אך הוא לא פוסל על הסף הגעה לנתניה, בתנאים מסוימים מאוד.
שם נוסף הוא כאמור שמו של יוסי אבוקסיס שיושב פנוי בבית ולא אימן בחודשים האחרונים.


