צפו בתוכנית הפאנל של וואלה+ בהגשת לירון שרון עם הפאנליסטים יניב טוכמן, אופיר סער ואהרל'ה וייסברג.
הפאנל שוחח על הניצחון המרשים של בית"ר ירושלים, ששיחקה מחצית שלמה בעשרה שחקנים בטדי, מול האלופה מכבי תל אביב, לה זה היה ההפסד הראשון בליגה העונה. אופיר סער תיאר את הניצחון כ"רגע שייזכר שנים. בשביל הקהל - זה כמו לזכות בתואר". טוכמן טוען ששחקני האלופה הרגישו יותר מדי בטוחים בעצמם אחרי ששמעו על ההרחקה של מרסלן במחצית. "עלו לדשא שאננים, זחוחים, שחצנים ויהירים".
התוכנית המלאה
האזינו לפרק
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
רוצים לראות עוד פרקים ותכניות של וואלה +? הורידו ללא עלות את אפליקציית וואלה + לטלוויזיה החכמה שלכם ותוכלו ליהנות מעוד המון תכנים מעניינים ומגוונים.
ערוץ וואלה+ משודר גם בסלקום TV, פרטנר, יס + וסטינג TV.


