על אף החיזורים מצד מכבי תל אביב, גבי קניקובסקי מעדיף לשמור על עמדתו ולא לנהל משא ומתן על חוזה חדש, על מנת להגשים את שאיפתו ולשחק בעונה הבאה בחו"ל. לו היה רוצה להישאר בישראל, קשר מכבי תל אביב היה כבר מקבל הצעה גבוהה לחוזה חדש לשלוש שנים.
על אף שהיה ממצטייני העונה שעברה של האלופה, לא קיבל קניקובסקי הצעה לעבור לחו"ל ומכבי תל אביב לא ניהלה בקיץ משא ומתן למכירתו. בסביבתו של השחקן בטוחים: "עוד משחקים כמו בשבת ובעיקר עוד שערים כמו בשבת נגד מכבי חיפה והחלום של גבי יתגשם".
קניקובסקי מבין שבתפקיד שלו הוא צריך מספרים, גם שערים וגם בישולים ועדיף בכמות רבה. בנבחרת ישראל הוא לא היה דומיננטי בהתכנסות האחרונה, כפי שכל השחקנים, כמעט, התבטלו מול צרפת ואיטליה, כך שהרבה יוכרע במשחקים של מכבי תל אביב באירופה ושם יחכה לקניקובסקי ולמכבי תל אביב המפגש מול ריאל סוסיאדד ביום חמישי הקרוב בבלגרד.
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
סוסיאדד תגיע למשחק מול מכבי תל אביב אחרי שבליגה האירופית צברה עד כה נקודה אחת בתיקו מול ניס. היא גם הפסידה במחזור האחרון בבית לאנדרלכט. היא מדורגת במקום ה-25 ומכבי תל אביב במקום ה-32.
בליגה סוסיאדד ממוקמת 11 בטבלה. שתי הקבוצות יחפשו ניצחון ראשון במפעל ואחרי שקניקובסקי הוביל את מכבי תל אביב כשחקן השדה הכי טוב שלה על המגרש, הוא ינסה לעשות זאת גם מול קבוצה ספרדית קשוחה כמו ריאל סוסיאדד. בולטות שלה במפגש הזה, תסייע לו להגשים את חלומו.


