מכבי בני ריינה עצרה הערב (שבת) את הרצף ההפסדים עם 0:1 קטן וחשוב על עירוני קרית שמונה במשחק שהתקיים ללא קהל באצטדיון גרין. הקבוצה של שרון מימר נהנתה משער ניצחון של קייס גאנם בדקה ה-72 ועלתה למקום השלישי, בעוד שהצד של שי ברדה עם הפסד שלישי בארבעת המחזורים האחרונים עמוק בחלק התחתון של הטבלה.
שרון מימר סיכם את הניצחון: "היינו צריכים את הניצחון הזה אחרי שני הפסדים שלא הגיעו לנו. היה חשוב להגיע עם האנרגיות הנכונות בבית, זה לוקח אותנו קדימה והקבוצה הזאת ראויה להיות קדימה. יש לנו סגל רחב וטוב, זה עוד שלב בדרך. הראש במשחק הבא, רוצים לעשות עונה טובה לא פחות מהקודמת. מה שריינה עושה בשנתיים האחרונות זה להוציא מים מהסלע. יש פה סגל וצוות מקצועי שעובדים טוב, אין לנו יתרון משמעותי. אנחנו ריינה הקטנה שעושה דברים יפים בליגה. כיף לקבל בחזרה את ניב שטייף למגרשים, ברוך שובך".
על השער של גאנם הוסיף: "קייס במספרים מצוינים, הוא מעורב בחמישה שערים וכרגע הוא במצב מצוין. אנחנו מברכים על חלוצים כאלה, הוא עושה עבודה קשה. לא ממעיט גם ממה שהשחקנים האחרים עושים, יש לנו עומק בספסל. מגיע שאפו לכולם".
גאנם סיכם: "זה היה משחק שידענו שיסתיים ב-0:1. הגענו ליותר מצבים במחצית השנייה ובסוף עשינו את שלוש הנקודות. לפעמים לא תמיד הולך, הפסדנו שני משחקים והיה לנו חוסר מזל. רוצה לסיים את העונה עם כמה שיותר שערים ובישולים, אני מאמין שהקבוצה יכולה שוב להגיע לפלייאוף העליון".
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
שי ברדה אמר לאחר ההפסד: "נרדמנו, כל המשחק לא היו הזדמנויות לשני הצדדים. זה היה משחק משעמם ועל טעויות משלמים. זה היה המצב היחידי שהם הגיעו אליו כל המשחק ונענשנו. בכל ששת המשחקים האחרונים אנחנו מגיעים להרבה מצבים, אבל היום פשוט לא הגענו לשום מצב. לא היינו בכיוון של להבקיע, זה היה משחק חפירות. לא היינו קיימים התקפית. אנחנו פשוט צריכים לתקן את הדברים ולשמור על יציבות".
עאיד חבשי הודה: "זה היה משחק לא טוב שלנו, למען האמת של שתי הקבוצות. לא יצאנו עם שלוש נקודות. מחצי מצב הם ניצחו, אבל זה לא הזמן לבכות ולשבור את הכלים, ממשיכים קדימה. לא סיכנו את השער. אין לנו הרבה נקודות, אבל זאת עונה ארוכה ויש מספיק נקודות בקופה. לא קובעים בשלב הזה מי תהיה בפלייאוף העליון ומי בתחתון, הליגה צפופה".