אחרי שמכבי תל אביב נתנה אור ירוק למנהלת הליגות להעביר את המשחק נגד מכבי חיפה ביום שבת לאצטדיון טדי, הערב (ראשון) הגיע האישור: משחק העונה יתקיים בשבת הקרובה באצטדיון בירושלים. 
הצהובים החליטו לא לחכות להקלות אפשריות בהוראות של פיקוד העורף, ואחרי שהגיע האישור של המשטרה ושל המנהלת, הוחלט לקיים את המשחק בטדי - ולא לעיני 2,000 צופים בלבד בבלומפילד, כפי שמורות ההוראות של פיקוד העורף בגוש דן.
בשל כך המשחק שתוכנן לשבת בטדי, בין הפועל ירושלים למ.ס. אשדוד, הוזז ליום ראשון 20 באוקטובר בשעה 20:00.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
כידוע, למכבי תל אביב יש 22 אלף מינויים ועוד 3,000 אוהדים מחזיקים במיני מנוי שכולל את המשחק נגד מכבי חיפה. הירוקים ירצו עונש של משחק ללא קהל חוץ, ואוהדיהם לא יגיעו למשחק. 
גם במנהלת הבהירו הכניסה למשחק היא למנויי הקבוצה הביתית בלבד ולא תתאפשר מכירת כרטיסים. המשטרה שקלה לאשר את המשחק עם הגבלה של עד 20 אלף איש, אבל ההערכה שלא כל בעלי המינויים והכרטיסים יגיעו. 
הסיבה שבגללה מכבי תל אביב לא תוכל לארח את מכבי חיפה ביום ראשון בטדי, ושיש להזיז את המשחק בין הפועל ירושלים לאשדוד היא שלירוקים יש משחק השלמה נגד בית"ר ירושלים ביום שלישי.



