הפועל באר שבע ניצחה היום (חמישי) 3:4 את מ.ס. אשדוד במשחק הכנה. אלון תורג'מן הצטיין עם שלושער, כשגם אילון אלמוג מצא את הרשת במסגרת המשך השיקום שלו אחרי הפציעה הארוכה בברכו.
רועי גורדנה קיבל דקות בשורות המארחת אחרי הפציעה הממושכת, וכמוהו גם גיא בדש שלא נספר באחרונה ולא נכלל בסגל במשחקים האחרונים.
הקבוצה של רן קוז'וך כבר הוליכה 0:4, לפני שאסיל כנאני ואליה גטהון (צמד) הצליחו לצמק. שלומי אזולאי פתח ונראה טוב בשורות אשדוד. שתי הקבוצות חסרו שחקנים זרים שנמצאים עם הנבחרות שלהם בחו"ל, כשהפועל באר שבע נעדרו גם דן ביטון, מתן בלטקסה ואליאל פרץ שנמצאים עם הנבחרת הלאומית. שני השוערים הוותיקים אופיר מרציאנו ואריאל הרוש פתחו כל אחד בשער קבוצתו.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
אחרי פגרת הנבחרות (20 באוקטובר) תתארח הפועל באר שבע אצל מכבי פתח תקוה, בעוד מ.ס. אשדוד תתארח אצל הפועל ירושלים (19 באוקטובר).


