אחרי שבת מורכבת עם לא מעט טעויות ותלונות על שופטים, שני המשחקים אמש (ראשון) בליגת העל שנעלו את המחזור השישי, עברו מבחינת איגוד השופטים בהצלחה מרובה, והרבה בגלל התערבויות VAR נכונות.
בטרנר, צדק מבחינת איגוד השופטים שופט ה-VAR זיו אדלר כשהמליץ כבר בדקות הראשונות על הרחקתו של סמבה דיאלו מהפועל ירושלים, ובהמשך המליץ לבטל פנדל לזכות הפועל ירושלים. בשני המקרים, קיבל השופט יואב מזרחי את ההמלצות של אדלר וצדק - כך שמבחינת איגוד השופטים המשחק עבר בצורה טובה, כולל הצהוב השני לסדריק דון מהפועל ירושלים שנותרה בתשעה שחקנים.
במשחק בין מכבי תל אביב למכבי נתניה, אירע אירוע תקדימי ויוצא דופן שלא היה כמוהו בליגת העל מאז החלו להשתמש במערכת ה-VAR. מעולם לא קרה ששופט VAR המליץ לבטל שער לקבוצה אחת בטענה לפנדל מהצד השני, מה שקרה אמש כשדניאל בר נתן המליץ זאת לשופט המרכזי גל לייבוביץ'.
מדובר במקרה מיוחד, אבל לפי איגוד השופטים הצוות פעל בצורה נכונה וצודקת. העבירה על אושר דוידה אומנם הייתה מחוץ לשדה המשחק, אך מכיוון שהכדור עדיין היה בתחומי המגרש, העבירה נחשבת ומזכים את השחקן עליו נעברה עבירה בפנדל, מכיוון שהייתה בסמוך לתיבת ה-16.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
אם הכדור היה מחוץ לתחומי המגרש, לא היה מקום לפנדל. מאחר שלייבוביץ' לא זיהה שהכדור בחוץ, הפסיקה של בר נתן הייתה נכונה ולייבוביץ' קיבל אותה.
לגבי התלונות של מכבי נתניה על כך שסתיו למקין לא קיבל צהוב שני על עבירה שביצע, התמיכה באיגוד השופטים היא לכך שלא היה מקום לצהוב שני לשחקן מכבי תל אביב.