מכבי תל אביב הפסידה הערב (חמישי) 2:0 למיטיולן במחזור השני בליגה האירופית, אבל המאמן ז'ארקו לאזטיץ' היה מרוצה מאוד מהיכולת. הצהובים היו עדיפים למרות שהגיעו למשחק הבית בבלגרד בסגל חסר, אבל לא היו מספיק מדויקים והפסידו אחרי ששני איבודים הפכו לספיגות.
"אני מברך את השחקנים שלי על היכולת שלהם, אני לא בטוח שאפשר לשחק הרבה יותר טוב", אמר המאמן, "אני מאוד מרוצה מההופעה שלהם ואני מצפה אפילו ליותר. ניסינו לעשות דברים חיוביים, שיחקנו עם ביטחון וככה אני רוצה לראות את השחקנים שלי - נהנים מכדורגל ומנסים ליזום. ברור שצריך גם לכבוש וננסה לשפר את העניין הזה. אני לא מאמין במזל, צריך לעבוד יותר קשה. אם יגיע לנו יותר, נשיג יותר".
סתיו למקין שרשם הופעת בכורה וגם היה אחראי להחמצה ענקית: "תוצאה מאכזבת, יש לנו הרבה טובים לקחת מהמשחק. אנחנו מוכנים כבר למשחק הבא. לי אישית הייתה החמצה והיו לנו הרבה מצבים - זה יכול היה להסתיים אחרת. הראינו שאנחנו לא נופלים מקבוצות ברמות האלה, בטוח שנראה את זה במשחקים הבאים. היה מאוד מרגש לערוך את הבכורה שלי, אני טיפה מאוכזב שזה הסתיים בהפסד. מרגיש שהמאמן סומך עלי, לאט לאט אני נכנס לעניינים".
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(12+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
במחזור הבא (24 באוקטובר) מכבי תל אביב תשחק נגד ריאל סוסיאדד.


