על אף שיש לה שישה זרים, מ.ס. אשדוד הנחיתה קשר זר גנאי שעד כה מרשים מאוד באימונים. מדובר במתיו קוג'ו בן ה-20, שבאימונים עד עכשיו מראה יכולת גבוהה וגם במשחק האימון שהתקיים שלשום בבוקר מול הפועל רמת גן, אף כבש שער.
כזכור, הזר האחרון שחתם באשדוד ממש לפני מספר ימים היה המגן השמאלי הגנאי מונטארי קמהאני, שבעבר שיחק בקבוצה, אבל עד כה שימש רק כשחקן אימונים. באשדוד החליטו להחתימו והוא אף שיחק במשחק הליגה האחרון מול הפועל חדרה. כפי שפורסם בוואלה ספורט, מכבי תל אביב רצתה להחתים את קמהאני מאחר שהיתה בטוחה שהוא רק מתאמן באשדוד ושחקן חופשי, אבל באשדוד הבהירו שהוא כבר חתם אצלם ולראייה הוא כאמור כבר רשם דקות ליגה.
קוג'ו, שחקן חופשי שרשם 36 הופעות וארבעה שערי ליגה במדי דאנדי יונייטד מ-2021 עד 2024, יכול לחתום באשדוד באופן מיידי. יחד עם זאת, אם באשדוד יחליטו לצרפו, גם לאור הפציעה של מוחמד כנעאן שייעדר כשישה שבועות, יצטרכו במועדון לוותר על זר אחר שחתום. לכן ההתלבטות היא גדולה מאוד, וההחלטה תתקבל רק בעוד כמה אימונים, ורק אם קוג'ו יציג יכולת יוצאת דופן.
צפו בביצועיו של קוג'ו
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(12+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
באשדוד נערכים למשחק הליגה בשבת מול הפועל חיפה. אחרי הניצחון על הפועל חדרה בחוץ, רוצים במועדון לצרף גם ניצחון ביתי שיקדם אותם במעלה הטבלה. שוער המשנה סהר חסון שפתח מול הפועל חדרה במקום אריאל הרוש עשוי להמשיך בין הקורות וגם הבלם עומרי בן הרוש שפתח במקום לואי דה לוקאס עשוי להמשיך לקבל קרדיט. מאבק קיים בסגל על השחקן שייכנס במקום כנעאן ולפחות שלושה שחקנים מתחרים על המקום, ביניהם אלעד שחף ונועם מוצ'ה.


