קשר מ.ס. אשדוד מרטין אנדזי קיבל הבוקר (שלישי) זימון בכורה לנבחרת קמרון וייצא לצמד משחקיה נגד קניה במסגרת מוקדמות אליפות אפריקה. אנדזי יתחרה בנבחרת מול שחקנים מנאפולי וברייטון ששווים עשרות מיליוני יורו, ובאשדוד מאמינים מהיום הראשון שהוא הגיע לקבוצת הנוער שלהם שהשחקן יימכר בעתיד בסכום גבוה מאוד.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
בארץ כל הקבוצות הגדולות לוטשות עיניים לעבר השחקן אבל מי שהייתה מאוד קרובה לרכוש אותו כבר עתה היא הפועל באר שבע שהתכוונה לממש את סעיף היציאה של אנדזי שעמד על 1.2 מיליון יורו. בהפועל באר שבע התכוונו לרכוש את השחקן לפני למעלה מחודש, אך במסגרת היחסים הטובים בין הקבוצה למ.ס. אשדוד, ויתרו בסופו של דבר על הרכישה וצירפו את לוקאס ונטורה.
כך יצא שלפחות עד עכשיו, כל הצדדים מרוצים מאחר שהפועל באר שבע קיבלה זר מצוין בדמות לוקאס ונטורה הברזילאי ששותף עד עכשיו ליכולת הטובה של הקבוצה לאחרונה, וגם במ.ס. אשדוד היו מרוצים מכיוון שהם השאירו את אנדזי אצלם ובשבוע האחרון פתחו לו את החוזה, החתימו אותו על חוזה חדש והעלו את סעיף היציאה לסכום גבוה יותר.
אנדזי היה מצוין אתמול (שני) בניצחון על הפועל חדרה וכאמור באשדוד מייעדים אותו בהמשך העונה או בסיומה, למכירה לקבוצה בפרופיל גבוה באירופה. עתה, עם הזימון היוקרתי לנבחרת קמרון, זה ודאי לא יכול להזיק לתוכניות העתידיות של אשדוד.


