שעות ספורות לפני שמכבי תל אביב תעלה לכר הדשא בבראגה במסגרת המחזור הראשון בליגה האירופית (חמישי, 22:00, ספורט4), בתקשורת הפורטוגלית התפרסם ריאיון עם מיגל ויטור, בלם וקפטן הפועל באר שבע שנשאל על יחסי הכוחות וסיפר על אלופת ישראל לקראת המפגש.
כידוע, בראגה כבר פגשה הקיץ קבוצה ישראלית, כאשר חלפה בקלות על פני מכבי פתח תקוה במוקדמות המפעל, אבל ויטור הבהיר שזה לא יהיה אירוע דומה: "אלו משחקים אחרים לגמרי. בראגה פגשה קבוצה שלא רגילה לשחק ברמות האלה, שהיא לא איכותית כמו מכבי תל אביב. זה יהיה משחק תחרותי הרבה יותר הפעם", אמר הפורטוגלי.
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
על מכבי תל אביב אמר הבלם שכידוע פצוע בשבועות האחרונים ולא שיחק נגדה לפני פחות משבועיים: "זו אלופת ישראל והיא פתחה את העונה בצורה טובה. היא עשתה קמפיינים מוצלחים באירופה בשנים האחרונות, לרוב עברה את שלב הבתים ויש לה שחקנים מנוסים גם בזירה האירופית, היא רגילה לתחרויות האלה".
מיגל ויטור גם סימן את השחקן שבראגה צריכה להיזהר ממנו: "דור תורג'מן הוא חלוץ צעיר שהחל את העונה מצוין והוריד לספסל כוכב כמו ערן זהבי. יש למכבי תל אביב גם שלישיית קישור חזקה מאוד דור פרץ הוא המספר 8 שעושה כניסות לרחבה ומבקיע המון שערים ביחס לקשר. זו קבוצה מאוד יציבה שגם בקושי סופגת".
עם זאת, מיגל ויטור עדיין מעריך שבראגה הפייבוריטית לניצחון: "היא משחקת בבית והיא כנראה המועמדת לנצח, אבל מכבי תל אביב קבוצה מנוסה במפעלים האירופיים וזה יהיה משחק מאוזן, כל תוצאה אפשרית במפגש הזה. בראגה תתקשה הפעם בניגוד למשחקים נגד מכבי פתח תקוה".


