במכבי בני ריינה השלימו אמש (רביעי) את ההיערכות לאירוח בית"ר ירושלים באצטדיון בלומפילד בשבת. אנשי בני ריינה קיימו כבר אתמול ישיבת היערכות עם המשטרה ואנשי חברת 'היכלי הספורט' שמפעילה את האצטדיון. בישיבת התיאום והיערכות נקבו הגורמים בצפי קהל של בין 11 ל-13 אלף צופים, כאשר הרוב מן הסתם יהיו אוהדי בית"ר ירושלים, שאוהבים מאוד להגיע לאצטדיון היפואי.
לצד הציפייה להכנסה גבוהה מאוד ממכירת הכרטיסים, מסתמן כי עלויות האירוח של ריינה למשחק הזה נאמדות בכ-300 אלף שקל וזה כולל את התשלום עבור השימוש בבלומפילד (כ-80 אלף שקלים, ר"ב), בנוסף להוצאות אבטחה לא קטנות, יחד עם פריסת מחסומים, גדרות ועמדות בידוק, כפי שנדרש בישיבת ההיערכות למשחק. דרישות המשטרה לקראת המשחק עומדות על כוח של כ-250 מאבטחים, כמעט פי שניים מהכמות שהיתה נדרשת אם המשחק היה נערך כמתוכנן באצטדיון גרין, אולם בריינה מבינים את הצורך ונערכים גם לכמות קהל כמעט משולשת מהכמות שהייתה אמורה להגיע לגרין.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס
(1+)

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 298
22:00

רקסהאם
(2.5+)

בירמינגהאם
שתי הקבוצות התקפיות יחסית. מתוך שמונה משחקים של רקסהאם העונה, נכבשו ב5 משחקים מעל 2.5 שערים. כך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
אתמול כבר רכשו אוהדי בית"ר ירושלים את 4,800 הכרטיסים שהוקצו להם לשערים 10-11 והבוקר נפתחה מכירה של 5,000 כרטיסים נוספים לשער 8. ברגע שכל הכרטיסים יימכרו, הובטח לירושלמים כי יקבלו הקצאות נוספות על פי דרישתם, כמעט ללא הגבלה.
בצד המקצועי ממשיכה הקבוצה להתאמן בכפר קאסם. המאמן שרון מימר צפוי להמשיך עם הרכב זהה להרכב שפתח בנצחון האחרון נגד הפועל ירושלים, כאשר גם הבלם סמביניה חזר לכשירות אחרי שנעדר ליומיים עקב מחלה ואמור לשחק.