המחזור החמישי בליגת העל אמור לצאת לדרך בשבת בערב ואחרי שמנהלת הליגות פרסמה את שינויי המועדים והמיקומים של חלק מהמשחקים לאור שינוי הנחיות פיקוד העורף בצפון, כעת איגוד השופטים פרסם את שיבוצי השופטים למחזור הקרוב.
אביעד שילוח ינהל את המשחק שיוציא לדרך את המחזור, כאשר עירוני קרית שמונה תארח את מכבי חיפה בשבת באצטדיון בנתניה. עוד בשבת, אביב קליין ישפוט את הפועל ירושלים ומכבי פתח תקוה ויואב מזרחי שובץ למשחק בבלומפילד בין מכבי בני ריינה לבית"ר ירושלים.
? שיבוצי השופטים למחזור החמישי בליגת ווינר —
— Israeli Football Referees (@Isr_referees) September 25, 2024
בהצלחה לכולם ? ⚽ pic.twitter.com/H149oa8eHH
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
ביום ראשון דקל צינו ינהל את המפגש בטרנר בין הפועל באר שבע להפועל חיפה ויגאל פריד שובץ למשחק בבלומפילד בין המוליכה והאלופה מכבי תל אביב לעירוני טבריה. ביום שני יסתיים המחזור כאשר ספיר ברמן תשפוט את בני סכנין ומכבי נתניה במשחק שטרם נקבע היכן יתקיים ואוראל גרינפלד שובץ למשחק בין הפועל חדרה למ.ס. אשדוד.


