מכבי בני ריינה הודיעה לאנשי בית"ר ירושלים על כך שהמשחק בין הקבוצות יתקיים באצטדיון בלומפילד ביפו (שבת, 20:00, ספורט3). בבני ריינה המתינו לעדכונים מפיקוד העורף כדי לקבל החלטה לקראת המשחק הקרוב, אבל לאור המתיחות הביטחונית בצפון וההתפתחויות ביממה האחרונה, התקבלה ההחלטה להעתיק את המשחק לאצטדיון בלומפילד - כך שייערך לעיני קהל רב, כך מצפים במועדון.
כבר הבוקר אמרו בבני ריינה שאם לא יהיה ניתן לקיים את המשחק עם קהל בשל הנחיות פיקוד העורף, צריך יהיה למצוא את הפיתרון הטוב ביותר ובלבד שהמשחק ייערך עם קהל. לכן, לפחות בשלב זה הועבר המשחק לבלומפילד, באמונה רבה ובתקווה שאכן יתקיים.
רגיל (7) 200
18:30

הפועל פתח תקווה

הפועל קרית שמונה
הפועל פ"ת יצאה במחזור הקודם מבלומפילד עם תחושת החמצה גדולה. קריית שמונה השיגה נקודה דרמטית מול הפועל ת"א, אבל פוגשת במשחק חוץ יריבה שתבוא מאוד נחושה להשיג סוף סוף ניצחון. להערכתנו, פתח תקווה תנצח.
רגיל (7) 235
19:30

ר.ב לייפציג

באייר לברקוזן
משחק צמרת בין שתי קבוצות שדוגלות בכדורגל התקפי ומהיר. לברקוזן נראית מעט יותר מאוזנת, אך הביתיות של לייפציג הופכת את המשחק הזה לכזה שיכול ללכת לכל כיוון
רגיל (7) 258
19:30

טוטנהאם

ליברפול
המשחק המרכזי של המחזור. ליברפול מגיעה כפייבוריטית בזכות כושר התקפי עדיף, בעוד טוטנהאם תנסה לנצל את הביתיות והמהירות של שחקני האגף כדי להפתיע במתפרצות.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
בכל מקרה, אחרי יומיים חופשיים החלה הבוקר הקבוצה להתאמן במגרש האימונים בכפר קאסם, לאחר שהמועדון מהליגה הלאומית נרתם לסייע לסעיד בסול על מנת שהקבוצה תוכל לקיים אימונים מסודרים ככל שניתן.
"זאת כמובן לא הכנה אידיאלית", אמרו בריינה, "כי כל השחקנים יאלצו לנסוע כעת כל יום עד כפר קאסם, אבל זה עדיף מכלום. יש מצוקת מגרשים גדולה מאוד לכל הקבוצות ואנחנו מבינים את האילוצים בשל המצב הבטחוני. מנסים לקיים שגרת אימונים כרגיל, אבל יש כאן שחקנים שחוו ימים ולילות עם אזעקות וריצה למרחבים מוגנים, כך שבאמת לא פשוט להתרכז בכדורגל".


