בזמן שבליגת העל עסוקים בגורל המשחק מחר בין מכבי חיפה לבית"ר ירושלים, יערך הערב (ראשון, 20:15, ספורט4) משחק אחר, כשמ.ס. אשדוד תארח את מכבי תל אביב. האלופה שואפת להמשיך ולהיות היחידה עם מאזן של 100 אחוזי הצלחה ולשם כך היא תצטרך לנצח באיצטדיון הי"א על משטח שהוא תמיד קשה ליריבות.
המאמן ז'ארקו לאזטיץ' צפוי לערוך ארבעה ואפילו חמישה שינויים בהרכב ביחס לזה שפתח מול הפועל ירושלים ביום רביעי שעבר. ההתלבטות הגדולה של הסרבי היא האם לאפשר הערב לדור פרץ לפתוח על הספסל ולשמור אותו למשחק מול בראגה בליגה האירופית ביום חמישי. לאזטיץ' תירגל אתמול את עידו שחר בהרכב לצד איסוף סיסוקו וגבי קניקובסקי, אבל מדי פעם נתן גם לפרץ את המקום בהרכב, כך שההתלבטות של המאמן גדולה.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
בחלק הקדמי אמורים דור תורג'מן ואושר דוידה לחזור להרכב, כשהישאם לאיוס ישאר ב-11. רז שלמה עדיין לא כשיר ב-100 אחוז והוא ישאר מחוץ לסגל כמו גם הנרי אדו, שכרגע נדחק קצת הצידה.


