במכבי בני ריינה הביעו הבוקר שביעות רצון גדולה מאוד על כך שהחלוץ קייס גאנם בחר להישאר בקבוצה וסרב בסופו של דבר לעבור למכבי חיפה. לאחר שהירוקים נתקעו ללא חלוץ זר, הם פנו לגאנם ובני ריינה וניסו להעביר אליהם את החלוץ. בסופו של דבר ולאחר מגעים שנמשכו כ-24 שעות בחר גאנם להודיע לאנשי ריינה כי הוא החליט להישאר בקבוצה וכי הוא דוחה את ההצעה לעבור למכבי חיפה.
לצד שיחה שהיתה לו עם ברק בכר מאמן מכבי חיפה, החלוץ שוחח עם בני משפחה ומקורבים והתלבט במשך שעות רבות, האם לעשות את המעבר לכרמל, או להישאר כשחקן בכיר ומוביל בריינה ובסופו של דבר, על אף שיכול היה לקבל שדרוג כלכלי בחיפה, הוא בחר להישאר.
האזינו לריאיון עם סעיד בסול
רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 169
20:00

פוגון שצ'צ'ין
(2.5+)

ז'אגלבי לובין
6 מ-7 הקודמים של המארחת הסתיימו עם הסימון ''מעל 2.5 שערים'' למשחק. כך עשוי להיות גם הפעם.
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
גאנם היה על הכוונת של הירוקים עוד בקיץ האחרון ולכן גם התמהמה אם לחדש את חוזהו בריינה בתחילת הפגרה, אולם לאחר שיחות עם סעיד בסול ושרון מימר, חתם על חוזה לעונה נוספת וכמו בעונה שעברה, גם השנה הוא שחקן מרכזי וחשוב במערך של הצוות המקצועי.
"קייס גאנם שחקן משמעותי בסגל שלנו ואנחנו שמחים שהוא נשאר איתנו", אמרו בריינה עם סגירת החלון, "ברגע שהגיעה ההצעה החלטנו שלא לעמוד בדרכו, כי קשה לעצור שחקן שרוצה להתקדם לקבוצה גדולה. בנוסף על כך דובר על סכום כסף משמעותי מאוד לקבוצה כמו ריינה ובכל מקרה היינו מחתימים חלוץ אחר, ישראלי או זר במקומו".
בשבת תצא הקבוצה למשחק חוץ מול הפועל ירושלים, כאשר המאמן שרון מימר עשוי לערוך מספר שינויים בהרכב, לעומת ה-11 שפתחו בתיקו הדרמטי נגד מכבי חיפה במחזור האחרון.
