מכבי תל אביב סגרה הערב (רביעי) את חלון ההעברות עם צירופו של אניס פורת עיאש מבני סכנין בחוזה לשנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות, והשאילה אותו לקבוצה של סלובודן דראפיץ' עד סיום העונה. לפי ההסכם, מכבי תל אביב תוכל להפסיק את ההשאלה בחלון ההעברות של ינואר ולהעביר את השחקן. לפי אנשי סכנין, מכבי תל אביב תשלם 700 אלף יורו - המכירה הגבוהה בתולדות המועדון.
פורת עיאש בן ה-19 מתופקד בעיקר כשחקן כנף ועלה לבוגרים של סכנין בעונה שעברה. הוא ערך הופעת בכורה במחזור הפתיחה לקראת סוף אוגוסט 2023, כשהקבוצה הייתה בסגל חסר בגלל שהרבה שחקנים לא עברו בבקרת התקציבים, וכבש את שער השוויון ב-1:1 נגד הפועל תל אביב.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
את העונה שעברה עיאש סיים עם 14 הופעות בליגת העל, רובן כמחליף, והעונה הוא צבר 25 דקות אחרי שעלה מהספסל במשחקים נגד מכבי פתח תקוה ומ.ס. אשדוד.
ב-12 החודשים האחרונים עיאש הפך לשחקן קבוע בנבחרת הנוער של ישראל ובמהלך התקופה הזו צבר במדיה 7 הופעות. הוא כבש את השער היחיד של ישראל בהפסד 3:1 לרומניה בספטמבר 2023 והבקיע בניצחון 0:2 על בוסניה במרץ האחרון, במוקדמות אליפות אירופה.


