תומר יוספי עבר אתמול (שישי) בהצלחה את הניתוח לאחר שאובחן בברכו קרע במיניסקוס. הקשר נותח לפני כניסת השבת וכעת ינוח וייכנס לתהליך שיקום וחזרה לאימונים. ההערכה היא שהיעדרותו תארך עד כחודש וחצי. יוספי מצטרף אל פצועים ותיקים יותר כמו מיגל ויטור, אור דדיה ובאחרונה גם שי אליאס, רועי גורדנה ומריאנו באריירו. "לפתוח עונה עם שישה פצועים זה מאוד חריג", אומרים בהפועל באר שבע. "אבל זו הסיטואציה ויש סגל גדול כדי שיידע להתמודד". גם איתן טיבי ואליאל פרץ סבלו באחרונה מפציעות שריר, אבל מצבם טוב יותר משל השישה שייעדרו עוד זמן רב, כל אחד על פי מצבו.
עם הבעיות האלה יגיע היום רן קוז'וך למשחק מול מכבי תל אביב בבלומפילד וינסה להימנע מהפסד. לאור דרישת תובע ההתאחדות לכדורגל אחרי האירועים במשחק מול בני סכנין והעונשים הצפויים, בהפועל באר שבע יודעים שהפסד הערב ירחיק אותם כבר כעת מהאלופה. קוז'וך התלבט בימים האחרונים בין שני מערכים ותירגל גם שלושה בלמים, כפי ששיחק במחזור הראשון מול עירוני קרית שמונה. לוקאס ונטורה ומתן בלטקסה צפויים לערוך הופעות בכורה בהרכב.
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
במקביל, פועלים בהפועל באר שבע לסגירת כל הקצוות בעסקת דן ביטון ומחר אמורים להחתים את הקשר לשנתיים. הקבוצה לא תיהנה הערב מקהל חוץ בשל עונש שהוטל עליה בעונה שעברה.