ברק בכר דיבר בשבועות האחרונים על כך שמכבי חיפה מחפשת להתחזק בשחקן כנף שיכול לשחק גם כחלוץ, רצון שבוודאי התחזק אחרי מכירתו של פרנזי פיירו לא.א.ק אתונה. לפי התקשורת ברומניה היום (חמישי), מועמד חדש שנמצא על הפרק זהו קלאודיו פטרילה, כוכב ראפיד בוקרשט.
לפי הדיווח, "מכבי חיפה יצרה קשר" לגבי פטרילה ומועמדותו נבחנת. עוד נכתב שהירוקים מוכנים לשלם עבורו כמיליון יורו, כשנה אחרי שעבר בהשאלה מקלוז' ולאחרונה נרכש בסכום כולל שמוערך בכ-750 אלף יורו. עוד נכתב בדיווח כי בעקבות המצב הביטחוני בישראל, הסיכויים לעסקה אינם גבוהים. עם זאת, מעמדו בקבוצה התערער לאחר צירוף קלינטון אנז'י - שהיה בעצמו מועמד למכבי חיפה הקיץ.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
פטרילה בן ה-23 משחק בעיקר בכנף שמאל, אך הוא ימני ברגלו ולעתים מתופקד גם באגף ימין ומאחורי החלוץ. העונה בשבעה מחזורים בליגה הרומנית לזכותו שני שערים ושלושה בישולים, אחרי שבעונה שעברה הבקיע שישה שערים ובישל עוד שבעה ב-29 משחקים בכל המסגרות. בעברו רשם הופעה אחת בנבחרת רומניה, אחרי שעבר בכל הנבחרות הצעירות שלה.