שעה לא שגרתית מתוכננת למשחק הבית הדחוי של מכבי תל אביב מול הפועל ירושלים מהמחזור הראשון. ביום רביעי הבא תארח האלופה בבלומפילד את המשחק מול הירושלמים, שנדחה מהמחזור הראשון בשל הזכות שהייתה למכבי תל אביב לדחות משחק בין שני משחקי פלייאוף באירופה, ובשלב זה לא נראה שיהיה שינוי, ומסתמן שהמשחק יתקיים בשעה 17:30.
מנהלת הליגות פנתה אתמול שוב לאופ"א כדי לקבל היתר לקיים את המשחק בשעה מאוחרת יותר, אך שוב סורבה. כידוע, בשבוע הבא תחל ליגת האלופות ובאופ"א לא רוצים שיערכו משחקים במקביל למפעל היוקרתי. לכן כפי שזה נראה הבוקר (שלישי), המשחק יערך בשעה 17:30, בה עדיין שורר חום גדול וההגעה תהיה קשה יותר לאוהדים.
יחד עם זאת, ההערכה היא שדווקא מעז יכול לצאת מתוק, ושיגיעו ילדים רבים לשער 4, בו אין למכבי תל אביב מנויים.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
כך או אחרת, מדובר במשחק שיהיה האמצעי מבין שלושה שמחכים למכבי תל אביב בשבוע הבא, כאשר בשבת היא חוזרת לליגה מהפגרה למשחק ביתי נגד הפועל באר שבע. עד כה, מכרה מכבי תל אביב למעלה מ-2,000 חבילות לשלושת משחקי הבית (למעט המשחק הדחוי נגד הפועל ירושלים), שיהיו מול הפועל באר שבע, עירוני טבריה ומכבי חיפה.
כידוע, הפועל באר שבע ומכבי חיפה נענשו ולא יוכלו להביא קהל חוץ לבלומפילד, ולכן שערים 4-5 הפכו להיות זמינים לטובת אוהדי מכבי תל אביב.


