בית"ר ירושלים ממשיכה לחכות למכירת של ליוואי גרסיה - אך בינתיים א.א.ק אתונה דוחה את ההצעות שמתקבלות אצלה. לפי דיווחים ביוון, קבוצת הפאר סירבה להצעת ענק על 22.5 מיליון יורו שהתקבלה לאחרונה, זאת לצד דחיה של הצעה גבוהה עוד יותר - 25 מיליון יורו לצד 2.5 מיליון יורו נוספים בבונוסים, שהתקבלה באוגוסט.
עוד נטען כי זניט הציעה 17 מיליון יורו על השחקן בעבר, וגם היא קיבלה את התשובה השלילית לה זכו יתר הקבוצות שהביעו עניין. אשתקד הציעה עליו קבוצה מהליגה הצרפתית 18.5 מיליון יורו.
החלוץ הטרינידדי, שמוערך ב-13 מיליון יורו בטרנספרמרקט, סופר שישה שערים ושני בישולים בשישה משחקים העונה בכל המסגרות. אשתקד סיפק 14 שערים וארבעה בישולים בכל המסגרות, חרף פציעה ממנה סבל.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
יתרון (7) 226
19:30

הפועל קרית שמונה
(1+)

מכבי חיפה
כל משחקי החוץ של מכבי חיפה העונה הסתיימו בתיקו. אמנם היא ניצחה לראשונה מזה שמונה משחקים במחזור האחרון מול הפועל ת"א, אבל קריית שמונה צפויה לעשות לה חיים קשים יותר. המארחת לא תפסיד
יתרון (7) 333
00:00

ברוקלין נטס

ניו אורלינס פליקנס
(3.5+)
ברוקלין מעט התעוררה בשבוע האחרון וגילתה שיפור לא קטן. ניו אורלינס היתה ונשארה הקבותה החלשה ב NBA/
כזכור, במסגרת הסכם המכירה של גרסיה לא.א.ק - עוד בימי משה חוגג - הוכנס סעיף לפיו בית"ר ירושלים תקבל 40 אחוז מכל סכום שהוא מעל 2.5 מיליון יורו, אבל תהיה מחוייבת להעביר מחצית מהסכום לשחקן ונציגיו.


