בית"ר ירושלים ממשיכה לחכות למכירת של ליוואי גרסיה - אך בינתיים א.א.ק אתונה דוחה את ההצעות שמתקבלות אצלה. לפי דיווחים ביוון, קבוצת הפאר סירבה להצעת ענק על 22.5 מיליון יורו שהתקבלה לאחרונה, זאת לצד דחיה של הצעה גבוהה עוד יותר - 25 מיליון יורו לצד 2.5 מיליון יורו נוספים בבונוסים, שהתקבלה באוגוסט.
עוד נטען כי זניט הציעה 17 מיליון יורו על השחקן בעבר, וגם היא קיבלה את התשובה השלילית לה זכו יתר הקבוצות שהביעו עניין. אשתקד הציעה עליו קבוצה מהליגה הצרפתית 18.5 מיליון יורו.
החלוץ הטרינידדי, שמוערך ב-13 מיליון יורו בטרנספרמרקט, סופר שישה שערים ושני בישולים בשישה משחקים העונה בכל המסגרות. אשתקד סיפק 14 שערים וארבעה בישולים בכל המסגרות, חרף פציעה ממנה סבל.
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
כזכור, במסגרת הסכם המכירה של גרסיה לא.א.ק - עוד בימי משה חוגג - הוכנס סעיף לפיו בית"ר ירושלים תקבל 40 אחוז מכל סכום שהוא מעל 2.5 מיליון יורו, אבל תהיה מחוייבת להעביר מחצית מהסכום לשחקן ונציגיו.


