בזמן שהיא מתכוננת לפתיחת ליגת העל הערב מול מכבי פתח תקוה וכשהיא כבר עמלה על לו"ז המשחקים בליגה האירופית עם כל הטיסות שנכונו לה בחודשים הקרובים, במכבי תל אביב לא זונחים את נושא הרכש. לקבוצה יש מקום לעוד שני זרים והמטרה היא להחתים לפחות אחד עד יום רביעי בלילה, המועד האחרון לרישום שחקנים לליגה האירופית.
במועדון עובדים בכל הכוח בסוף השבוע, כאשר גם נציג הבעלים ג'ק אנגלידיס נמצא בישראל וביחד עם המנכ"ל בן מנספורד והאנליסט הראשי ואיש הסקאוט דומיניק פרייס, מנסים לסגור צירוף של זר אחד ואפילו שניים. מכבי תל אביב עדיין מנסה לצרף את ווסלי פטאצ'י הברזילאי והגישה עבורו הצעה חדשה לסנטוס, אבל במקביל יש עוד שחקנים שהתפנו אחרי שחלק גדול מהליגות סגרו את חלון ההעברות שלהן בסוף השבוע ומכבי תל אביב מנסה לשים את היד על שחקן כנף ואולי שחקן נוסף.
במכבי תל אביב מבינים שההשתייכות לשתי ליגות אינטנסיביות, עם שמונה טיסות בארבע חודשים, מצריכה לפחות עוד שחקן אחד לסגל.
באשר ליונס מלדה, מכבי תל אביב מקבלת המון פניות לגביו, אבל לא מתכוונת להיעתר לשום פנייה ולא מתכוונת לשחרר אותו. המגעים מול הפועל חיפה לגבי יונתן כהן נמשכים בנוסף לאופציה הקיימת להעביר אותו לליגה באירופה.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
בכל הנוגע למפגש עם מכבי פתח תקוה (20:15, ספורט2), על אף שאמר אתמול כי נמניה סטואיץ' עוד צריך זמן ושהוא בטוח שהחברים לקבוצה יסייעו לקליטתו, החליט המאמן ז'ארקו לאזטיץ' כי כבר הערב יתלבש הסרבי למשחק מול מכבי פתח תקווה ויהיה בסגל.
לאזטיץ' צריך להשאיר חמישה שחקנים ביציע והוא בחר להשאיר בחוץ את הבלמים ניר ביטון ומתן בלטקסה. ארבעת הבלמים שזומנו הם טייריס אסנטה, רז שלמה, עידן נחמיאס וכאמור סטואיץ'. השלושה הנוספים שלא יתלבשו הם אבישי כהן, דן ביטון ויונס מלדה.


