הפועל באר שבע תפגוש במחזור הקרוב את בני סכנין (ראשון, 20:00, ספורט4), אך קודם לכן היא קרובה להחתמת זר חדש בקבוצה. האדומים הודיעו היום (שישי) כי הגיעו לסיכום עם פורטימוננסה הפורטוגלית, ממנה הגיע פדראו למכבי חיפה, על רכישתו של הקשר הברזילאי לוקאס ונטורה.
הקשר בן ה-26 המשחק בעיקר בעמדת הקשר האחורי, אך גם תופקד מספר פעמים כקשר אמצע בקריירה, ינחת בישראל בימים הקרובים ויחתום בבאר שבע בכפוף לבדיקות רפואיות.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
ונטורה התחיל את הקריירה בקרוזיירו הברזילאית, ממנה נדד בהשאלות למספר קבוצות ברזילאיות אחרות בהן ספורט רסיפה, בואה אספורטה ואבאי, עד שבחודש ינואר 2023 עבר בחינם לפורטימוננסה מהליגה הפורטוגלית.


