בזמן שהחיפושים אחר שחקן כנף זר נמשכים ומכבי תל אביב מגבירה את העירנות שלה לקראת סיום רישום השחקנים החדשים לאירופה ב-4 בספטמבר, המאמן ז'ארקו לאזטיץ' צפוי לפתוח הערב (חמישי, 22:00, ספורט1) עם הנרי אדו בהרכב במשחק הגומלין מול באצ'קה טופולה.
אדו לא זוכה להערכה גדולה עד כה מכיוון האוהדים, אבל לאזטיץ' מרבה לגונן ולשמור עליו, בעיקר מפאת גילו הצעיר וקשיי השפה, וגם כי הסרבי יודע שהקהל מחפש את היורש של מילסון ומדגיש כל העת: "אדו הוא אדו. הוא לא מילסון".
בכנף השמאלית הועדף במשחקים האחרונים הישאם לאיוס, אבל מעבר להזדמנות נוספת לאדו ולריענון ההרכב, לאזטיץ' גם רוצה הערב עוד עבודה הגנתית על הקו השמאלי ואת זה אמור לתת לו הגנאי שנרכש מז'ילינה עם המון פוטנציאל ותקווה שיתפתח לשחקן איכותי.
במאבק הצמוד בין איסוף סיסוקו ויוריס ואן אובריים, נראה שהערב ילך לאזטיץ' עם ההולנדי. במשחק לפני שבוע פתח סיסוקו וגם נפצע מתיקול חריף מאוד, אבל המשיך לשחק. המאבק כאמור צמוד מאוד ונראה כי לאזטיץ' ירבה לחלק את הדקות בין השניים.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
מכבי תל אביב רוצה לחזור מחר ארצה כשבידה הכרטיס לליגה האירופית, מפעל שיהיה מאוד מעניין עבורה בעונה הקרובה. לצד העיסוק באירופה, במועדון לא שוכחים שביום ראשון נפתחת עבורם ליגת העל וביחד עם 8,000 אוהדים שילוו אותה למשחק החוץ מול מכבי פתח תקוה, המטרה היא לחזור עם 3 נקודות לפני היציאה לפגרת הנבחרת.


