במ.ס. אשדוד משוכנעים הבוקר (שני) כי אם לא היו נשארים בעשרה שחקנים החל מהדקה ה-20 אמש מול בית"ר ירושלים, המשחק היה נראה אחרת. "זה היה אכזרי מדי לקבל הרחקה כבר בפתיחת המשחק, אבל זה כנראה שכר הלימוד שהגיע לנו לשלם על זה ששיחקנו עם שלושה שחקנים חדשים לגמרי בהרכב", אמרו הבוקר במועדון.
בקבוצה היו מרוצים מההשתלבות של הקשר הגנאי עמנואל אג'יי וגם הבלם לואי דה לוקאס נכנס לעניינים ככל שהדקות נקפו. לעומתם, היה זה המגן השמאלי שחר רוזן שהורחק ומבין שלושת השחקנים החדשים, ממנו היה בלתי אפשרי להתרשם. בקבוצה, בכל מקרה, משוכנעים כי רוזן עוד יתרום הרבה. "לא במקרה התעקשנו ונלחמנו על שחר רוזן. אנחנו יודעים שהוא שחקן טוב שיתפתח אצלנו", אמרו.
מי שחווה ערב קשה מאוד הוא השוער אריאל הרוש. אם הוא כבר התרגל לקללות של אוהדי בית"ר ירושלים במפגשים עמם, הפעם הוא היה צריך לעבור 45 דקות מאתגרות במחצית השנייה, אחרי שספג שער אומלל על סף הירידה להפסקה. השוער הוותיק ניסה להרים את עצמו במחצית השנייה, אבל זה היה ללא ספק אחד מרגעיו היותר קשים בקריירה. בקבוצה חיזקו את הרוש ונתנו לו להבין שגם טעויות כאלה הן חלק מהמשחק.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
כעת, הפנים למציאת חיזוק זר לכנף. שחקן קפריסאי שהיה אמור להגיע ביטל את נחיתתו בשל המצב הביטחוני. באשדוד החליטו להשאיר את החלוץ אבנעזר ממאטה והוא ייכנס לכושר אחרי הפציעה שעבר בברכו, על מנת שיצטרף אל החלוצים סתיו נחמני ושלומי אזולאי. נקודות האור אתמול היו החילופים של נועם מוצ'ה ורביד אברג'יל, שנתנו דקות טובות. גם שלו הרוש הוסיף בכניסה שלו מהספסל ויכול היה לסיים ערב נהדר, אלמלא החמיץ הזדמנות מצוינת מקרוב לעשות 3:3 בסיום. חמודי כנעאן היה מאופק באופן יחסי ובקבוצה מצפים ממנו ליותר.