בזמן שבהפועל באר שבע ממשיכים בבדיקות לגבי צירוף בלמים זרים, נפתחה לקבוצה אפשרות לצרף בלם ישראלי בעקבות החתימה הצפויה של נמניה סטואיץ' במכבי תל אביב.
הבלם הסרבי, שכבר נחת בארץ, אמור להשלים את הבדיקות בקרית שלום ולחתום בקבוצה, מהלך שאמור לשחרר ממכבי תל אביב את אחד הבלמים הישראלים שלה. מי שיכולים לבוא בחשבון מבחינת הפועל באר שבע הם עידן נחמיאס ומתן בלטקסה, כאשר האחרון היה מבוקש בבירת הנגב בעבר.
כזכור, הפועל באר שבע עדיין מתמודדת עם השלכות הפציעה של מיגל ויטור וטרם צירפה בלם במקומו. הבלמים של הקבוצה הם איתן טיבי, אור בלוריאן ומריאנו באריירו ועד שויטור ישוב, ייקח עוד זמן רב. שחרור של נחמיאס או בלטקסה, יהווה פתרון טוב עבור הפועל באר שבע, שכאמור במקביל עדיין מצויה בחיפושים אחר בלם זר.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(2.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
בתוך כך בהפועל באר שבע ייצאו הערב למשחק הליגה הראשון שלהם מול עירוני קרית שמונה, אשר הפך לבעל חשיבות רבה, בעיקר אחרי ההדחה מאירופה וההפסד גם בגביע הטוטו לעירוני טבריה. לחץ גדול יש סביב הקבוצה והפתרון הכי יעיל במצבים כאלה הוא שלוש נקודות.
המאמן רן קוז'וך לא שלח אתמול הביתה את השחקנים עם ההרכב שלו וגם לא עם המערך. המאמן ניסה המון אופציות באימון המסכם כולל הצבת חמישה שחקנים בקו הגנה, מערך איתו הוא פחות משחק.
תומר יוספי ייצא מההרכב בשל הפציעה בברכו ואליאל פרץ מועמד לפתוח במקומו. דיינר קיניונס נופה מהסגל לאחר שאיחר לאימון אתמול ונראה כי יש מסלול התנגשות בין הקולומביאני לקבוצה. החלוץ ארנולד גאריטה אמור לקבל דקות בהתקפה וקוז'וך אפילו מתלבט אם לפתוח איתו.


