אחרי שהתיר את חוזהו ונפרד ממכבי חיפה, דניאל סונדגרן מחפש קבוצה חדשה. המגן הימני מכוון לליגה אירופית ומעוניין לקבל חוזה בסכומים דומים לאלו שקיבל בישראל, אבל במקביל בשבדיה עוקבים כל העת אחר הסטטוס שלו.
א.י.ק סולנה וסיריוס הוזכרו כמועמדות להחתימו, וסולנה - הקבוצה בה סונדגרן שיחק לפני שעזב את שבדיה - מקווה שהוא בכל זאת ישתכנע לחזור למולדת ולחתום רגע לפני סגירת החלון במדינה.
"אי אפשר לשלול על הסף את האפשרות שדניאל יחתום אצלנו", אמר המנהל הספורטיבי של סולנה, תומאס ברטנסן. "באופן עקרוני, אנחנו נמצאים בעיצומה של תקופת התחדשות ומחפשים בעיקר שחקנים צעירים, אבל לפעמים מגיע שחקן כמו סונדגרן, ואתה בכל זאת מצרף אותו".
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
לדבריו של ברטנסן, "אני נמצא בקשר רציף עם הסוכן של דניאל. שוחחנו על האפשרות שהוא יגיע לכאן. אבל בשלב זה אין משא ומתן, ואין שום דבר קונקרטי".


