אחרי שנפרד ממכבי חיפה, פייר קורנו חתם הערב (חמישי) רשמית בסנט אטיין. הקבוצה הצרפתית רכשה את המגן השמאלי תמורת 1.1 מיליון יורו והחתימה אותו על חוזה לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת.
בכך הוא יחבור לשני פרצופים מוכרים לחובבי הכדורגל הישראלי: דילן בטוביניסיקה ששיתף איתו פעולה במכבי חיפה, ואיבן מאסון ששיחק נגד במכבי תל אביב.
"אני מאושר להצטרף למועדון גדול מאוד ולחזור לצרפת. בטוביניסיקה יקל על ההשתלבות שלי, חיכיתי להתאחד איתו", אמר קורנו לאתר הרשמי של המועדון.
צפו בהצגה המשעשעת של קורנו, שהתאחד עם דילן בטובינסיקה
? Présentations (déjà) faites ! ?? pic.twitter.com/jCd57PnrI1
— AS Saint-Étienne (@ASSEofficiel) August 22, 2024
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
קורנו ביקש לעזוב בעקבות המצב הביטחוני וקיבל בסופו של דבר את אישור המועדון אחרי שסנט אטיין הציעה תמורתו 1.1 מיליון יורו. קורנו הגיע לכרמל בקיץ 2022 ועזר לקבוצה להעפיל לשלב הבתים של ליגת האלופות.
קורנו זכה עם מכבי חיפה באליפות ובשנה החולפת שיחק בליגה האירופית ובהעפלה לשמינית גמר הקונפרנס ליג. בסך הכל רשם קורנו 92 הופעות במדים הירוקים בכל המסגרות. כידוע, מעתה יחליפו ויטל אנסימבה שחתם היום לשנתיים.


