כמעט שלושה חודשים התלבט אייל גולסה באיזו קבוצה להמשיך את הקריירה, ושלושה ימים לפני המחזור הראשון בליגת העל - הוא החליט. הקשר שסיים את דרכו במכבי תל אביב אחרי שמונה שנים, סיכם לשנתיים במכבי פתח תקוה.
גולסה בן ה-32 ערך 19 הופעות בעונה שעברה עם ממוצע של פחות מ-20 דקות למשחק, כשהפציעות מנעו ממנו לשחק בעקביות ולהשתלב ברוטציה של מכבי תל אביב. הקשר ששיחק בעבר גם במכבי חיפה ובפאוק סלוניקי היה מבוקש בבית"ר ירושלים לקראת העונה הזו, אבל בחר להצטרף למחזיקת הגביע כמו עדן שמיר שחתם עם המלאבסים אתמול.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
אחרי החתימה אמר גולסה לאתר הרשמי של מכבי פתח תקוה: "שמח ונרגש להצטרף למכבי פתח-תקוה. מרגיש טוב ורעב לחזור לשחק ולעזור לקבוצה להשיג את מטרותיה".