אנטוניו ספר חזר שלשום (שני) לישראל אחרי שקיבל היתר לטוס לרומניה מסיבות משפחתיות, אולם גוברים הסיכויים ששחקן הכנף הרומני יעזוב בקרוב את הפועל באר שבע, כך לפחות טוענים במולדתו.
"יש הצעה מהליגה הראשונה ביוון עבורו, מקבוצה טובה, אבל היא לא סיפקה את אנשי הפועל באר שבע בינתיים. עם זאת, המגעים עוד לא הסתיימו", טען הסוכן פלורין מנאה בשיחה עם האתר הרומני פרוספורט.
במועדון מבירת הנגב רוצים רק למכור את ספר תמורת סכום מכובד ומסרבים להשאלה עם אופציית רכישה, כפי שרוצות המתעניינות. כזכור, השחקן בן ה-24 שהצטרף אשתקד בחוזה לשלוש שנים, נרכש בחצי מיליון יורו.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
העונה הספיק ספר לבשל פעם אחת נגד צ'רנו מורה במוקדמות הקונפרנס ליג, אחרי שבעונת הבכורה תרם להפועל באר שבע שבעה שערים ושבעה בישולים בליגת העל.


