המעבר המפתיע של ליאור קאסה לגנואה מתקרב. ג'אנלוקה די מרציו, אחד העיתונאים האמינים ביותר באיטליה, אישר זאת במהלך הלילה ובארץ המגף כבר מתחילים לעשות היכרות עם הכישרון הצעיר של מכבי חיפה. גנואה אמורה לשלם לירוקים 350 אלף יורו עבור ההשאלה, ותחזיק באופציית רכישה שעומדת לפי דיווחים על 2-3 מיליון יורו.
"קאסה צפוי להגיע לעיר בימים הקרובים לבדיקות רפואיות וחתימה", נכתב. "אופציית הרכישה מלמדת על האמונה של המועדון בפוטנציאל שלו. על אף גילו הצעיר, הוא כבר עשה לעצמו שם בליגת העל. קשר מודרני עם טכניקה נהדרת וראיית משחק שעורר עניין אצל מספר סקאוטים באירופה. הוא מצטיין כקשר מגוון במרכז השדה וגילו הצעיר הופך אותו להשקעה מושלמת עבור הפרויקט ארוך הטווח של גנואה".
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
רגיל (1) 134
17:15

ריאל מדריד

ברצלונה
הסופר קלאסיקו הראשון של העונה מפגיש בין שתי הענקיות כשהפעם ריאל מדריד מגיעה מהמקום הראשון עם יתרון של שתי נקודות על פני ברצלונה שבמקום השני, ברצלונה סובלת מרשימת פציעות ארוכה מה שמשפיע על היכולת של הקבוצה במשחקים האחרונים. לאחר שריאל הפסידה בעונה שעברה את כל הסופר קלאסיקו, זהו משחק שלדעתי היא צפויה לנקום ולבסס את מעמדה בצמרת
יתרון (1) 267
20:15

הפועל באר שבע

מכבי בני ריינה
(2+)
הפערים כאן ברורים מאוד. למרות ההפסד לקרית שמונה, באר שבע פשוט טובה הרבה יותר מריינה. היא כבר הביסה העונה בביתה קבוצות אחרות וכך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (1) 297
21:45

לאציו

יובנטוס
יובנטוס בתקופה לא טובה עם שבעה משחקים רצופים ללא ניצחון. לאציו אמנם לא בשיאה אבל הביתיות תשחק כאן תפקיד משמעותי עבורה. בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, לאציו יכולה לשאוף לנצח
כזכור, על קאסה התנהל מאבק בין מכבי חיפה למכבי תל אביב בינואר האחרון, ובסופו של דבר בחר הקשר המבטיח בירוקים. בסך הכל, רשם קאסה 23 הופעות בכל המסגרות בעונה החולפת. בקיץ האחרון הוזכר כמועמד לעזוב בהשאלה גם בתוך ליגת העל, אולם כעת נראה כי התחנה הבאה שלו בכלל תהיה בסרייה A.


