בית"ר ירושלים מכרה את ליוואי גרסיה לא.א.ק אתונה היוונית בספטמבר 2020 ודאגה להכניס לחוזה המכירה שהיא תקבל 40 אחוז מדמי ההעברה אם הטרינידדי יימכר, אבל ספק אם בבירה חשבו שזו יכולה להיות הכנסה של מיליוני יורו. הערב (שלישי) הגיעה עוד הצעת עתק לא.א.ק אתונה עבור שחקן הכנף.
לפי "SDNA", הקבוצה האחרונה שפנתה לא.א.ק עבור ליוואי גרסיה היא זניט סנט פטרסבורג הרוסית, שהציעה תמורתו 20 מיליון יורו. במסגרת הסכם המכירה של גרסיה לא.א.ק - עוד בימי משה חוגג - הוכנס סעיף לפיו בית"ר ירושלים תקבל 40 אחוז מכל סכום שהוא מעל 2.5 מיליון יורו, אבל תהיה מחוייבת להעביר מחצית לשחקן ונציגיו. המשמעות היא שאם גרסיה יימכר בקרוב ב-20 מיליון יורו או יותר, לקופה של ברק אברמוב ייכנסו לפחות שלושה מיליון יורו וחצי שהם קרוב ל-15 מיליון שקלים.
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
בשנה שעברה הייתה זו לאנס הצרפתית שהציעה עבור גרסיה על פי התקשורת היוונית כ-18 מיליון יורו, הצעה שנדחתה גם כן והטרינידדי נשאר ביוון ואף האריך את חוזהו עד 2028. העונה הוא הבקיע חמישה שערים במוקדמות הקונפרנס ליג עד שא.א.ק הודחה במפתיע מהמוקדמות וגם כבש במחזור הפתיחה ביוון שלשום, כך שמאזנו בא.א.ק אתונה עומד על 38 שערים ב-68 משחקים.
בבית"ר ירושלים רק יכולים לקוות שבקרוב תגיע הצעה שא.א.ק כבר לא תוכל לסרב לה.


