ההדחה של הפועל באר שבע מאירופה תוביל קרוב לוודאי לדילול הסגל לקראת העונה הקרובה. במועדון מבינים שנבנה קאדר מאוד גדול, בעיקר בקישור ובחלק הקדמי וכעת כשהפועל באר שבע תשחק רק בליגת העל, ינסו במועדון לבצע מהלכים כדי להקטין גם את מספר השחקנים וגם את התקציב שתוכנן עם מחשבה שהקבוצה תשחק במפעל אירופי העונה.
כך, למשל, אם במועדון התנגדו עד כה למכירתו של תומר יוספי, כעת אם תגיע הצעה רצינית לגביו בשבועות הקרובים שנותרו לחלון ההעברות, בהפועל באר שבע ישקלו בהחלט מהלך של מכירה. ליוספי גם יש חוזה רק לעונה הקרובה שבסיומה הוא הופך לשחקן חופשי, וגם את זה לוקחת הפועל באר שבע בחשבון.
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי. הבדלי האיכות בין הקבוצות ברורים.
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.
שחקן שמועמד לעזיבה זהו ארתור שושנאצ'ב. כזכור, הפועל באר שבע צירפה לאחרונה את החלוץ פול ארנולד גריטה וגם כך יש לה בסגל את אלון תורג'מן, רותם חטואל ואלמוג אילון שחוזר מפציעה, ולכן שושנאצ'ב עשוי לעזוב בקרוב. שחקן נוסף שמתנדנד ולא ברור אם יישאר הוא אנטוניו ספר, שלא זכה לדקות במשחקים האחרונים.
כמו כן, שחקנים בהפועל באר שבע כמו דיינר קיניונס, יוני סטויאנוב ואליאל פרץ מיעטו לשחק, כך שלקבוצה יש כרגע הרבה שחקנים באותן עמדות והיא צריכה לחשוב מחדש על הסגל שלה לאור העובדה שנותרה עם ליגת העל ומשחקי גביע המדינה בלבד להמשך העונה.
יש לציין שבמועדון לא רצו להגיע למצב הזה, שקרה להם גם בעונה שעברה מכיוון שלא הצליחו להעפיל לקונפרנס ליג. כעת יצטרכו לעשות חישוב מחדש בשל ההדחה הכואבת אתמול מול מלאדה בולסלאב הצ'כית, במשחק שבמועדון מתקשים גם היום להתאושש ממנו אחרי ששמטו יתרון של שני שערים.


