עומר אצילי הפך אתמול (שני) לאחת האטרקציות המרכזיות בשדה התעופה בלרנקה. שחקן הכנף של אומוניה ניקוסיה המריא עם קבוצתו למשחק הגומלין נגד פהרבאר ההונגרית במוקדמות הקונפרנס ליג (0:1 לאומוניה במשחק הראשון) ובהתאם לרוח התקופה - נתקל בעשרות ישראלים שהיו באותו זמן בשדה התעופה. קפריסין היא כידוע יעד אטקרטיבי לישראל במהלך חופשת הקיץ.
"אצילי הוא מגנט לישראלים", כתבו בתקשורת הקפריסאית ותיארו כיצד הכדורגלן בן ה-31 השיב בחיוב לבקשות לסלפי ותמונות איתו - עד שכבר היה צריך להמשיך הלאה עם שאר השחקנים. "אצילי הוא שם גדול במולדתו. ברגע שהישראלים זיהו אותו בשדה התעופה, הם שלפו טלפונים והתחילו להנציח את הרגע".
אצילי חתם באומוניה ניקוסיה אחרי שסיים את דרכו באל עין האמירתית בתום עונה אחת. הוא ערך את הבכורה שלו בשבוע שעבר, כשנכנס כמחליף בדקה ה-88 בניצחון 0:1 על פהרבאר. אומוניה ניקוסיה היא הקבוצה השנייה של אצילי בקפריסין, אחרי שהוא שיחק חצי עונה במדי היריבה העירונית, אפואל ניקוסיה, ב-2020/21.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
משחק הגומלין של אומוניה ניקוסיה נגד פהרבאר יתקיים מחר (חמישי) ב-19:00.


