אנריק סבוריט עזב בדמעות את מכבי תל אביב בסיום העונה שעברה אחרי שש שנים בישראל, במהלכן הוא ואשתו נקשרו מאוד למדינה. הוא החל פרק חדש בטורקיה לפני כשבועיים כאשר חתם בגזיאנטפ, במדיה ערך הערב (שני) את הופעת הבכורה והוא חתום על שלוש הנקודות הראשונות שלה העונה.
הליגה הטורקית יצאה לדרכה בסוף השבוע האחרון והמשחק שנעל את המחזור הפגיש בין בודרום לגזיאנטפ. האורחת ניצחה הודות לשער של אנריק סבוריט, שבדקה ה-90+7 נגח לפינה הרחוקה אחרי כדור קרן וקבע 0:1 לזכות קבוצתו החדשה, שאף שיחקה ב-10 שחקנים כמעט לכל אורך המחצית השנייה בעקבות כרטיס אדום. סבוריט, יש לציין, לא עלה בהרכב לאור ההכנה הלקויה לעונה שקיים, אלא עלה מהספסל בדקה ה-60 בעקבות החסרון המספרי אליו נקלעה הקבוצה.
צפו בשער הניצחון של סבוריט בבכורה בגזיאנטפ
GOL! Bodrumspor 0-1 Gaziantep FK
— Anlık Goller (@anlikgollertv_) August 12, 2024
90+7 Saborit pic.twitter.com/YXOoInTJLk
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(2.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין
נזכיר בהודעה הרשמית על החתמתו, ציין המועדון הטורקי את כל הרזומה של סבוריט עד ההגעה לישראל. משמע: שש השנים של הספרדי בן ה-32 במכבי תל אביב לא הוזכרו אף לא במילה אחת.


