וניה דרקושיץ', שלפי דיווחים ברוסיה היה על הכוונת של מכבי תל אביב, סגר בזניט סנט פטרסבורג ולא יגיע לקרית שלום. הבלם הסלובני שגילה יכולת גבוהה ביורו 2024, אמור לעבור מסוצ'י לזניט שתשלם יותר מ-2.5 מיליון יורו, ובעונה הקרובה להיות מושאל לכוכב האדום בלגרד. בקיץ הבא הוא ישוב לאלופת רוסיה.
דרקושיץ' לא החסיר אפילו דקה אחת ביורו 2024 ושיחק 90 דקות במשחקי הבית המוקדם בו סלובניה פגשה את דנמרק, סרביה ואנגליה. בשמינית הגמר השלים 120 דקות במשחק בו נבחרתו הפסידה לפורטוגל 3:0 בפנדלים אחרי 0:0 אחרי הארכה.
היכולת הגבוהה של הסלובני ביורו גרמה ללא מעט התעניינות בו. לוקומוטיב מוסקבה הגישה הצעה רשמית, ולפי הדיווחים גם אוסאסונה, פאוק סלוניקי ומכבי תל אביב התעניינו. יחד עם זאת, ברוסיה מספרים שהוא העדיף את ההצעה של זניט על פני כל האחרות.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
מכבי תל אביב שמרה על רשת נקייה ב-0:2 נגד מכבי פתח תקוה במשחק אלוף האלופים, אבל ספגה בכל שלושת המשחקים שלה באירופה עד כה.