בעוד שמכבי תל אביב ניסתה לעכל את ההפסד וההדחה ממוקדמות האלופות על ידי סטיאווה בוקרשט, ברומניה חגגו את ההישג של קבוצתם. בסטיאווה התפלאו מהקלות היחסית שבה הקבוצה הכניעה את האלופה הישראלית, למרות שהמשחק הזה הסתיים רק ב-0:1.
ג'י ג'י בקאלי, הבוס הנצחי של סטיאווה, התרברב לאחר המשחק כשאמר: "זה היה ברור, היו לנו הרבה מצבים. היינו צריכים לכבוש שלושה שערים המחצית. נכון שיכולנו גם להפסיד, אבל היינו עדיפים בהרבה".
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בקאלי חשף שהוא זה שביקש להכניס את וויליאם באטן, שבסופו של דבר כבש את שער הניצחון ואמר: "אני הכי מרוצה מבאטן, אני זה שהתעקשתי עליו. אני התעקשתי שהוא ייכנס לשחק. אמרו לי שהוא לא מוכן ושהוא צריך עדיין זמן להיכנס לכושר, אבל הוא הוכיח אחרת".
בקאלי הוסיף: "אנחנו שמחים על ההעפלה, אבל אני לא הכי מרוצה מהיכולת של הקבוצה שלי. היינו צריכים להבקיע כבר במחצית הראשונה, לכן אני לא מרוצה. אני רוצה את ליגת האלופות ואנחנו חייבים להבקיע".