מכבי תל אביב תארח ביום רביעי בהונגריה את סטיאווה בודפשט הרומנית לגומלין סיבוב המוקדמות השני בליגת האלופות, המנצחת במפגש תעפיל לשלב הבא אחרי שהשתיים נפרדו ב-1:1 במשחק הראשון בבוקרשט. אם אלופת ישראל מתמודדת עם קשיים כמו היעדרותם של חמישה שחקנים שנמצאים באולימפיאדה וקושי להנחית זרים בעקבות המלחמה, אלופת רומניה חוששת ממשבר אחרי שלא הצליחה לנצח גם במחזור השלישי.
אמש (שישי) אירחה סטיאווה את אוצלול במשחק שבו התחלף כמעט כל ההרכב, אפילו בין הקורות בוצע שינוי כדי לאפשר לשחקני ההרכב הראשון לנוח ולהיערך בצורה האופטימלית למכבי תל אביב, אבל היא נכנעה 2:0 ונותרה עם שתי נקודות בלבד מתשע אפשריות. הבעלים ג'יג'י בקאלי זעם אחרי המשחק, וכצפוי העניק עוד ריאיון פרובוקטיבי.
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(13+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
"אני כועס מאוד", אמר בקאלי והחל להשתלח בוולאד קיריקש, הבלם שפתח אתמול בהרכב (לראשונה העונה בליגה), ענד את סרט הקפטן וספג ביקורות קשות על יכולתו - בעיקר על הטעות הקשה שהובילה לאיבוד כדור ולספיגת השער הראשון. "אפשר לטעות פעם אחת, אפשר לטעות פעמיים, אבל שלוש פעמים?", אמר בקאלי על הבלם הוותיק, "הוא לא יכול לעשות טעויות כאלה. זה נכון שהוא שחקן בעל ערך, אבל הוא משחק יותר מדי, טועה ועולה ביוקר. הוא מוסר יותר מדי לשחקנים היריבים".
קיריקש לא מתוכנן לשחק נגד מכבי תל אביב וגם לכך התייחס בקאלי: "אין מה לדאוג, בליגת האלופות נשחק עם בלמים אחרים שלא שיחקו היום".
קיריקש התייצב גם כן מול המצלמות לאחר מכן ונשאל על דברי בקאלי, אך בחר שלא להתעמת עם הבעלים: "אני בטוח שהוא מאוכזב וזה נורמלי. המשחק שלי לפעמים נראה מרושל, אבל ככה אני משחק ומנסה לבנות דרך ההגנה. אולי זה לא מה שהבוס רוצה לראות תמיד, אני מקווה שבמשחק הבא זה ייראה יותר טוב".
המאמן איליאס חרלמבוס הוסיף לדברי הבעלים והקפטן: "היו לנו מספיק הזדמנויות כדי להבקיע במחצית הראשונה, בחצי השני כבר לא היינו קיימים. שיחקנו בלי תשוקה ועלינו להבין למה זה קרה. שיחקנו היום בצורה מביכה במחצית השנייה ואנחנו לא יכולים להיראות ככה. זו בעיה, אנחנו מועדון גדול וזה לא היה נראה ככה".


