מכבי בני ריינה ממשיכה להתחמש לקראת עונת המשחקים הקרובה, והערב (חמישי) היא הודיעה על החתמתו של לרוי מונדזנגה. שחקן הכנף הקונגולוזי הגיע לקבוצה של שרון מימר ממטלאווי הטוניסאית, שם כבש 12 שערים ב-44 הופעות.
מונדזנגה מצטרף לרכישות נוספות הקיץ של בני ריינה בדמותם של גיא חדידה, מוחמד שכר, סער פדידה, איהאב גנאים ומאיר בוחבוט שהיה לשחקן הנוער הראשון שעלה לקבוצה הבוגרת.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
מונדזנגה בן ה-23 הצטרף לקבוצה הטוניסאית בינואר 2023, ובחודש שעבר סיים את חוזהו, כך שהוא הצטרף לבני ריינה בהעברה חופשית.


