פער גדול בין הכוכב האדום בלגרד לבין מכבי תל אביב בעסקת מילסון. גורמים במועדון אישרו כי הסרבים אכן פנו בהצעה המתקרבת ל-4 מיליון יורו, כפי שנטען באתר "ספורטקלוב" וכי הם גם מוכנים להוסיף בונוסים אם מילסון יככב אצלם והמועדון יצליח במשימותיו, אבל מכבי תל אביב רוצה הרבה יותר תמורת האנגולי שלה וההערכה היא שמדובר בפער בסדר גודל של כ-2 מיליון יורו. מילסון וסוכנו שוב נמצאים במוקד העניינים והבהירו כי הם רוצים את ההצעה שיכולה לסדר לשחקן הכנף שדרוג כלכלי ושכר שמגיע אפילו למיליון יורו נטו, אבל שוב הכדור אצל מכבי תל אביב שלא רוצה לאבד את מילסון ב-4 מיליון יורו.
כפי שפורסם בוואלה ספורט, הכוכב האדום הגישה גם הצעה בסך של 3 מיליון יורו למכבי פתח תקוה כדי לרכוש את עידן טוקלומטי, אבל היא נדחתה על ידי אבי לוזון.
יתרון (4) 298
22:00

טלבארה דה לה ריינה
(2+)

ריאל מדריד
טלבארה מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד והפסידה שישה משמונת משחקיה האחרונים. פערי הרמות גדולים מדי, ולריאל מדריד יש סגל מספיק עמוק כדי לנצח בשלושה שערים.
רגיל (4) 326
22:15

ניוקאסל

פולהאם
ניוקאסל מגיעה בעומס משחקים, מה שעשוי להשפיע על ההרכב. לאור העומס על ניוקאסל והעובדה ששתי הקבוצות צמודות בליגה, אנחנו צפויים לראות כאן משחק שקול שיסתיים בתיקו.
לפי "ספורטקלוב", אלופת סרביה חייבת לפתור בהקדם את בעיית הקיצוני השמאלי שלה ורואה בכוכב האנגולי אופציה מתאימה. בדיווח גם נטען כי מילסון מעוניין להגיע לבלגרד, אחרי שכזכור רצה לעבור לא.א.ק אתונה והתעכב בחזרתו לאימוני מכבי תל אביב.
מילסון בן ה-24 מוערך בכ-4 מיליון יורו, אך ביוון דיברו על הצעה גבוהה יותר של א.א.ק וטענו אז כי מכבי תל אביב דרשה 8 מיליון. גם פאוק סלוניקי ואולימפיאקוס נקשרו אז בשמו של שחקן הכנף, לו חוזה לשנתיים נוספות אצל הצהובים אחרי שנרכש ב-700 אלף יורו בקיץ שעבר.
מילסון חזר לישראל אחרי הפרשה, ספג בוז מאוהדי מכבי תל אביב לאחר הזכייה באלוף האלופים והשתתף במשחק אימון מול הפועל ניר רמת השרון. הוא אמור לקחת חלק במשחקה הראשון של מכבי תל אביב מול סטיאווה בוקרשט ביום שלישי, בסיבוב השני של מוקדמות ליגת האלופות.


