הפועל באר שבע השלימה את ההכנות שלה למשחק גביע הטוטו הערב (שבת, 20:30, ספורט1) מול מכבי חיפה במסלול האירופאיות ותגיע בשעות הצהריים לבית מלון בחיפה, שם תשהה עד המשחק.
אליאל פרץ שהצטרף השבוע לשורות הקבוצה יתלבש למשחק הערב ויהיה בסגל והוא צפוי לדקות ראשונות בשורות הקבוצה. המאמן רן קוז'וך יוביל לראשונה את הקבוצה בעידן שאחרי אליניב ברדה והוא אמור להעלות את ההרכב איתו רץ באחרונה במשחקי האימון במחנה בפולין.
בבאר שבע לא שוכחים את התבוסה למכבי תל אביב בשנה שעברה בדיוק באותו מפעל ובאותו השלב - זה היה משחק אותו לא שכחו במועדון זמן רב והוא השפיע על כל פתיחת העונה של הקבוצה. "התוצאה ההיא מול מכבי תל אביב הגיעה משום מקום. הקבוצה היתה מוכנה בסגל כמעט מלא ושום דבר לא סימן שנחטוף שישייה ממכבי תל אביב, שבאמת השפיעה לרעה על כולנו גם באירופה וגם בפתיחת העונה", אומרים במועדון. "זוכרים את התבוסה ההיא, אבל חושבים רק חיובי ובטוחים שנפתח אחרת את העונה".
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
הקבוצה תגיע למשחק כשהיא עדיין חסרה בלם זר שאמור לחתום ולתת מענה להיעדרות הממושכת של מיגל ויטור. גם חלוץ זר עדיין חסר וגם בעניין הזה ממתינים במועדון להתפתחויות. ויטור החל בשיקום אחרי הניתוח שעבר ובכל מקרה מעריכים כי הוא יחזור רק לקראת חודש אוקטובר.